Retourneren of Ruilen

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangt naar ons terugsturen. U kunt kiezen om het product om te ruilen tegen een ander producer in ons assortiment of u kunt uw geld geretourneerd krijgen. Stuur uw product retour naar ons retouradres:

GPS Tracker Online

Retouradres hier

Geld retour

Wanneer u niet tevreden bent over het product kunt u uw geld terugkrijgen wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen. Laat ons dit binnen 14 dagen weten. Wij streven om uw geld binnen 14 werkdagen te retourneren. Het product moet in ongebruikte status zijn en wordt bij binnenkomst door onze retourenafdeling gecontroleerd.

Garantie 

Wij staan achter onze producten en geven een garantieperiode van 1 jaar. Wij hebben een reparatie afdeling die uw producten bij in gebreken kan herstellen. Wanneer de afdeling hier niet uitkomt dan zullen wij het product vervangen voor een nieuwe. Is uw product ouder dan een jaar en in gebreken? Neem even contact op met de klantenservice en vertel het probleem. Wij zullen er altijd met u uitkomen. 
 

Uitzonderingen op retour

Wij zullen zo coulant mogelijk de retouren behandelen. Echter kan het voorkomen dat wij een retournering weigeren. Wij weigeren retouren die: 

- Waarvan de verpakking zodanig is geopend waardoor het artikel niet meer verkoopbaar is. 

- Producten met duidelijke gebruikerssporen of die beschadigd zijn en niet meer verkocht kunnen worden.

- Artikelen die achteraf blijken te werken zullen retour worden gestuurd naar de koper. Wij kunnen het artikel ook dan niet meer verkopen.

- Producten die incompleet retour worden gestuurd.

 

Ruilen en retourneren afhandeling 

Wij begrijpen dat wanneer u een artikel retour heeft gestuurd u uw geld zo snel mogelijk wilt ontvangen. Om deze reden zullen wij het retourproces binnen 14 dagen voltooien. In de praktijk doen wij dit meestal binnen een aantal dagen al. U krijgt van ons een melding dat wij u retour bestelling hebben ontvangen en behandeld. Bij het ontvangen van deze melding hebben wij dan ook uw geld geretourneerd.